RH News

RH News gaat verder dan gewone nieuws berichten! Wij plaatsen nieuws uit heel de wereld, dus van alle Habbo Hotels die er maar bestaan, daarnaast zorgen wij voor interviews met DJ's en bekende Habbo's en doen we Live verslag van evenementen in Habbo!

News: Interview Ludwigske!
Categorie:Interviews
Geplaatst door:keesderidder113keesderidder113
Geplaatst op:Maandag 17 september 2018
  
Aangepast door:keesderidder113keesderidder113
Aangepast op:Maandag 17 september 2018
  

 Dankjewel voor je tijd Ludwigske. Hoe bevalt het Habbo leventje je? Het bevalt mij na 10 jaar nogsteeds erg goed! Erg gezellig ook om hier een interview met jou te hebben

 Zo dus je speelt al 10 jaar habbo, wat mis jij nou het meeste wat er toen in habbo was en nu niet meer? Ik mis eigenlijk een heleboel dingen.. De Hobba's, De oude Habbo Lido Waar je kon duiken... En het nemen van foto's!

 Nu maar even naar HabboStream, Jullie zijn officeel geworden, gefeliciteerd hoe vind je dit persoonelijk? Dankjewel, het is een zeer mooi symbool richting alle mederwerkers die afgelopen jaren hebben meegewerkt aan HS 

Oke nu even een vraagje kijken of jij goed hebt opgelet, Anne-Oeds is natuurlijk eigenaar van 3 Radio's weet jij nog welke 3? HabboStream, HabboCube en RadioHabbo Hahaha! ik moest wel even goed nadenken hoor! Maar het zijn alle 3 top radio's 

komt deels natuurlijk omdat wij allemaal ons best doen om het groot te maken kwadat zijn wij allemaal een grote familie :) zeker en vast :) het belangrijkste is dat we fun maken! 

zo is het ludwigske :) Als je één iets zou moeten kiezen uit het hotel. Wat zou je dan persoonlijk kiezen? De zwarte Ruimtekluis.. Omdat het mijn aller eerste zeldzame meubel ooit was dat ik kocht :) Ik was er toen echt ontzettend blij mee! 

Oke nog iets geks wat is je favorieten Habbo Drankje :) Habbo Cola! Daar krijg ik lekker veel energie van :D De Pogo Mogo gaat dan ook veel beter haha 

Ik heb nog een leuke vraag! Wat was je grootste blunder ooit op Habbo Stream? Ludwigske: Welke van de 100 wil je horen? ik heb er zoveel gemaakt! keesderidder113: je ergste blunder! Ludwigske: Ik herinner me nog erg goed toen ik bijna een halfuur aan het draaien was zonder live te zijn.. Mensen vonden het toen vreemd mijn stem niet te horen Achteraf bleek het dat ik niet verbonden was met de Stream :P Keesderidder113: haha kan iedereen toch eens gebeuren :P Ludwigske: Ja idd! Ik denk dat het een standaard blunder is voor DJ's Haha 

Weet jij nog dat uurtje van Jou & JennoH & Mij Dat herinner ik me nog wel ja, was super gezellig :) 

RadioHabbo in een paar woorden? Wat zou je kiezen?Sfeer, gezelligheid, creativiteit, en jezelf zijn :) 

Zo hoe zit het in het liefdes leven van ludwigske :)Ludwigske: Mijn liefdes leven is helemaal top! Ik ben lief aan vrienden haha :) keesderidder113: ooo Je hebt heel veel liefdes Ludwigske: Zeker en vast :) keesderidder113: Noem er eens een paar :P Ludwigske: Kan ik beter niet doen, want dat zijn er zoveel. Ik zou bang zijn er enkele te vergeten! keesderidder113: Maar mij vergeet je toch niet he, hahaha Ludwigske: Uiteraard niet Kees! 

Bedankt voor dit leuk interview! Nog Iets aan onze luisteraars te vertellen! Dat ze vooral moeten blijven luisteren! Want habbo Radio's Zijn enorm gezellig! Het was een gezellig interview, thx Kees!

Reageer op dit bericht
Je bent niet ingelogd als RH Streamer. Log in of registreer je om te reageren op dit bericht.
Oeps! Er is geen Live DJ aanwezig!
Oeps! Er is geen Live DJ aanwezig! Maar niet getreurd, je luistert nu naar Non-Stop Muziek op Radio Habbo.nl. Daardoor kan je alleen geen Shouts of Requests insturen, maar je kan natuurlijk wel:

- Stemmen op jouw favoriete DJ;
- Stemmen op de poll van de week.
- De Radio Habbo.nl Groep bezoeken;

Maar niets is leuker dan een echte Live DJ! Kijk daarom bij het programma waarneer de volgende DJ online komt om voor jullie te draaien!