RH News

RH News gaat verder dan gewone nieuws berichten! Wij plaatsen nieuws uit heel de wereld, dus van alle Habbo Hotels die er maar bestaan, daarnaast zorgen wij voor interviews met DJ's en bekende Habbo's en doen we Live verslag van evenementen in Habbo!

News: Terug
Geplaatst op:Zaterdag 4 mei 2019keesderidder113
Categorie:Radio Habbo
RH Reporter:keesderidder113
Reacties:0 reactie(s)

Heey Streamers! 

Vanwegen Prive problemen waren wij een tijdje niet actief maar goed nieuws voor jou we komen weer helemaal terug, binnenkort krijgen we een nieuwe website nieuwe DJ's en natuurlijk weer gezellige uurtjes live!

Zien wij jou ook weer bij de officiële opening van RadioHabbo op Maandag 20 Mei 2019

Wij hopen dat jij weer vele uurtjes gaat luisteren. Op de opening gaan er ook heel veel leuke prijsjes uit!

 

Vriendelijke Groeten
::RH Managers
::Anne-Oeds & keesderidder113
::RadioHabbo.nl

News: Solicitaties
Geplaatst op:Dinsdag 20 november 2018keesderidder113
Categorie:Radio Habbo
RH Reporter:keesderidder113
Reacties:0 reactie(s)

 Hey Streamers!

Vanaf vandaag staan alle sollicitaties open dit zijn de volgende functies 

- Event Team
- DJ
- Nieuws Reporter
- Pixelartiest

Hopelijk zien wij jou snel in ons team komen!

Event & PixelArtist Sollicitaties worden via Discord gedaan stuur als je Pixelaar wil worden jouw Discord door Via express Bericht naar keesderidder113

Vriendelijke Groeten!

Het management van RadioHabbo.nl
::Lordenio. & keesderidder113

News: EVENT: ScreamStream 2018!
Geplaatst op:Dinsdag 18 september 2018keesderidder113
Categorie:Events
RH Reporter:keesderidder113
Reacties:0 reactie(s)

 Heey Screamers!

Het is weer bijna oktober en je weet wat dat betekent enge maskers duisteren wezens,
Kortom tijd voor weer een event bij RadioHabbo.nl en in Oktober is het altijd tijd voor ScreamStream hierover volgt binnenkort meer informatie!

 

Bange Groeten

::keesderidder113
::RH Manager
::Radio Habbo.nl

 

 

News: RadioHabbo is Terug
Geplaatst op:Maandag 17 september 2018keesderidder113
Categorie:Radio Habbo
RH Reporter:keesderidder113
Reacties:0 reactie(s)

 Hey Streamers!

We zijn helemaal terug met RadioHabbo.nl hierbij een paar punten,

Wegens technische redenen zijn alle accounts verwijderd onze excuses hiervoor maar je moet dus een nieuw account aanmaken. Je krijgt helaas je clips niet terug.

Zoals je ziet is nog niet alles af hiermee zijn wij bezig achter de schermen.

We gaan aan het systeem een aantal nieuwe snufjes toevoegen zo kunnen wij ook een nieuwe rang verwelkomen namelijk het Game Team. deze zorgen er voor dat er voor GameStreaming en Events de spelletjes word gemaakt zo heb ik ook meer tijd over voor de website en hoef ik me geen zorgen te maken over een spel te maken voor GameStreaming!

 

Met Vriendelijke Groeten

::keesderidder113
::RH Manager
::RadioHabbo.nl

 

News: Interview Ludwigske!
Geplaatst op:Maandag 17 september 2018keesderidder113
Categorie:Interviews
RH Reporter:keesderidder113
Reacties:0 reactie(s)

 Dankjewel voor je tijd Ludwigske. Hoe bevalt het Habbo leventje je? Het bevalt mij na 10 jaar nogsteeds erg goed! Erg gezellig ook om hier een interview met jou te hebben

 Zo dus je speelt al 10 jaar habbo, wat mis jij nou het meeste wat er toen in habbo was en nu niet meer? Ik mis eigenlijk een heleboel dingen.. De Hobba's, De oude Habbo Lido Waar je kon duiken... En het nemen van foto's!

 Nu maar even naar HabboStream, Jullie zijn officeel geworden, gefeliciteerd hoe vind je dit persoonelijk? Dankjewel, het is een zeer mooi symbool richting alle mederwerkers die afgelopen jaren hebben meegewerkt aan HS 

Oke nu even een vraagje kijken of jij goed hebt opgelet, Anne-Oeds is natuurlijk eigenaar van 3 Radio's weet jij nog welke 3? HabboStream, HabboCube en RadioHabbo Hahaha! ik moest wel even goed nadenken hoor! Maar het zijn alle 3 top radio's 

komt deels natuurlijk omdat wij allemaal ons best doen om het groot te maken kwadat zijn wij allemaal een grote familie :) zeker en vast :) het belangrijkste is dat we fun maken! 

zo is het ludwigske :) Als je één iets zou moeten kiezen uit het hotel. Wat zou je dan persoonlijk kiezen? De zwarte Ruimtekluis.. Omdat het mijn aller eerste zeldzame meubel ooit was dat ik kocht :) Ik was er toen echt ontzettend blij mee! 

Oke nog iets geks wat is je favorieten Habbo Drankje :) Habbo Cola! Daar krijg ik lekker veel energie van :D De Pogo Mogo gaat dan ook veel beter haha 

Ik heb nog een leuke vraag! Wat was je grootste blunder ooit op Habbo Stream? Ludwigske: Welke van de 100 wil je horen? ik heb er zoveel gemaakt! keesderidder113: je ergste blunder! Ludwigske: Ik herinner me nog erg goed toen ik bijna een halfuur aan het draaien was zonder live te zijn.. Mensen vonden het toen vreemd mijn stem niet te horen Achteraf bleek het dat ik niet verbonden was met de Stream :P Keesderidder113: haha kan iedereen toch eens gebeuren :P Ludwigske: Ja idd! Ik denk dat het een standaard blunder is voor DJ's Haha 

Weet jij nog dat uurtje van Jou & JennoH & Mij Dat herinner ik me nog wel ja, was super gezellig :) 

RadioHabbo in een paar woorden? Wat zou je kiezen?Sfeer, gezelligheid, creativiteit, en jezelf zijn :) 

Zo hoe zit het in het liefdes leven van ludwigske :)Ludwigske: Mijn liefdes leven is helemaal top! Ik ben lief aan vrienden haha :) keesderidder113: ooo Je hebt heel veel liefdes Ludwigske: Zeker en vast :) keesderidder113: Noem er eens een paar :P Ludwigske: Kan ik beter niet doen, want dat zijn er zoveel. Ik zou bang zijn er enkele te vergeten! keesderidder113: Maar mij vergeet je toch niet he, hahaha Ludwigske: Uiteraard niet Kees! 

Bedankt voor dit leuk interview! Nog Iets aan onze luisteraars te vertellen! Dat ze vooral moeten blijven luisteren! Want habbo Radio's Zijn enorm gezellig! Het was een gezellig interview, thx Kees!

Oeps! Er is geen Live DJ aanwezig!
Oeps! Er is geen Live DJ aanwezig! Maar niet getreurd, je luistert nu naar Non-Stop Muziek op Radio Habbo.nl. Daardoor kan je alleen geen Shouts of Requests insturen, maar je kan natuurlijk wel:

- Stemmen op jouw favoriete DJ;
- Stemmen op de poll van de week.
- De Radio Habbo.nl Groep bezoeken;

Maar niets is leuker dan een echte Live DJ! Kijk daarom bij het programma waarneer de volgende DJ online komt om voor jullie te draaien!