Luister mee!
Luister mee met Winamp! Luister mee met Real Player! Luister mee met Windows Media Player! Popup Radio
Nu op RH:
Daarnet & nu op RH:
01:00 :
01:00 :
01:00 :
01:00 :
01:00 :
Hit van de week (50):
Vandaag op RH:
RH Streamer Statistieken
Geregistreerd : 98
Geactiveerd : 98
Online : 0
Totale Clips : 112 Clips
Nieuwste Streamer : Melvin

Je bent niet ingelogd!
Log in of registreer je snel om toegang te krijgen tot allemaal extra's!
Heb je problemen met inloggen? Misschien ben je je wachtwoord vergeten of heb je nooit activaterings e-mail?
Medewerker van de Maand
Jop2000 heeft de vorige maand de meeste stemmen gekregen en is nu...

Medewerker van de Maand

Wie wordt het de volgende maand? Stem mee!
Licentie

RadioHabbo.nl draait onder de voorwaarden van Radionomy.

Radionomy dekt alle bijkomende kosten inclusief auteursrechten en naburige rechten. 
 
Online RH Streamers
#:Habbo naam:Express:
Welkom bij Radio Habbo!

Welkom op RadioHabbo!

RadioHabbo.nl Welkom bij Radio Habbo.nl dé fansite voor Nederlandse en Belgische Habbo's.

RadioHabbo.nl is een online radio stream, die sinds 28 februari 2012 echt de lucht in is gegaan. Verschillende bekende en onbekende Habbo's krijgen de kans om als DJ aan de slag te gaan bij onze radio stream.

Bij RadioHabbo.nl proberen we kwaliteit en gezelligheid tot een geheel te brengen. Luisteraars & DJ's vormen een enorme bijdrage aan dit alles.

Radio Habbo.nl Groep
De badge van de Radio Habbo.nl groep Wordt lid van de Habbo Groep van Radio Habbo.nl. Klik hier of ga direct naar: www.habbo.nl/room/34852567!
Stalk de DJ
Klik hier om een Shout te sturenKlik hier om een Request te sturen
RH News
keesderidder113

RadioHabbo is terug

 Heey Streamers.

We zijn terug met een update, en we gaan weer veder dus we gaan weer een nieuwe start maken met de nieuwste update hit van de week

 

Solliciteer nu voor DJ

Geplaatst op:
06-09-2017, 23:21

Categorie:
Radio Habbo

2 reactie(s)
Lees verder...
keesderidder113

Veranderingen!

Heey Streamers!

er zijn wat veranderingen bij radiohabbo.nl. Zo hebben wij een wijziging doorgevoert, Hieronder lees jij de wijziging

Nieuwe DJ Beheer!

Ja, je leest het goed wij hebben een nieuwe DJ beheer! Deze functie word vanaf heden gedaan door Nachtduivel! hij zal de DJ's helpen en met de sollicitaties helpen en natuurlijk zelf ook wel eens draaien! wij wensen hem heel veel succes in zijn functie, Nachtduivel Welkom bij RadioHabbo.nl.

Dit was het news weer.

Vriendelijke groeten,

::keesderidder113
::Eigenaar
::RadioHabbo.nl

Geplaatst op:
04-08-2015, 09:51

Categorie:
Radio Habbo

0 reactie(s)
Lees verder...
Jop2000

Interview Ludwigske!

Dankjewel voor je tijd Ludwigske. Hoe bevalt het Habbo leventje je? Het bevalt mij na 10 jaar nogsteeds erg goed! Erg gezellig ook om hier een interview met jou te hebben Zo dus je speelt al 10 jaar habbo, wat mis jij nou het meeste wat er toen in habbo was en nu niet meer? Ik mis eigenlijk een heleboel dingen.. De Hobba's, De oude Habbo Lido Waar je kon duiken... En het nemen van foto's! Nu maar even naar HabboStream, Jullie zijn officeel geworden, gefeliciteerd hoe vind je dit persoonelijk? Dankjewel, het is een zeer mooi symbool richting alle mederwerkers die afgelopen jaren hebben meegewerkt aan HS Oke nu even een vraagje kijken of jij goed hebt opgelet, Anne-Oeds is natuurlijk eigenaar van 3 Radio's weet jij nog welke 3? HabboStream, HabboCube en RadioHabbo Hahaha! ik moest wel even goed nadenken hoor! Maar het zijn alle 3 top radio's komt deels natuurlijk omdat wij allemaal ons best doen om het groot te maken kwadat zijn wij allemaal een grote familie :) zeker en vast :) het belangrijkste is dat we fun maken! zo is het ludwigske :) Als je één iets zou moeten kiezen uit het hotel. Wat zou je dan persoonlijk kiezen? De zwarte Ruimtekluis.. Omdat het mijn aller eerste zeldzame meubel ooit was dat ik kocht :) Ik was er toen echt ontzettend blij mee! Oke nog iets geks wat is je favorieten Habbo Drankje :) Habbo Cola! Daar krijg ik lekker veel energie van :D De Pogo Mogo gaat dan ook veel beter haha Ik heb nog een leuke vraag! Wat was je grootste blunder ooit op Habbo Stream? Ludwigske: Welke van de 100 wil je horen? ik heb er zoveel gemaakt! keesderidder113: je ergste blunder! Ludwigske: Ik herinner me nog erg goed toen ik bijna een halfuur aan het draaien was zonder live te zijn.. Mensen vonden het toen vreemd mijn stem niet te horen Achteraf bleek het dat ik niet verbonden was met de Stream :P Keesderidder113: haha kan iedereen toch eens gebeuren :P Ludwigske: Ja idd! Ik denk dat het een standaard blunder is voor DJ's Haha Weet jij nog dat uurtje van Jou & JennoH & Mij Dat herinner ik me nog wel ja, was super gezellig :) RadioHabbo in een paar woorden? Wat zou je kiezen? Sfeer, gezelligheid, creativiteit, en jezelf zijn :) Zo hoe zit het in het liefdes leven van ludwigske :) Ludwigske: Mijn liefdes leven is helemaal top! Ik ben lief aan vrienden haha :) keesderidder113: ooo Je hebt heel veel liefdes Ludwigske: Zeker en vast :) keesderidder113: Noem er eens een paar :P Ludwigske: Kan ik beter niet doen, want dat zijn er zoveel. Ik zou bang zijn er enkele te vergeten! keesderidder113: Maar mij vergeet je toch niet he, hahaha Ludwigske: Uiteraard niet Kees! Bedankt voor dit leuk interview! Nog Iets aan onze luisteraars te vertellen! Dat ze vooral moeten blijven luisteren! Want habbo Radio's Zijn enorm gezellig! Het was een gezellig interview, thx Kees!

Geplaatst op:
12-07-2015, 18:02

Categorie:
Interviews

0 reactie(s)
Lees verder...

Meer RH News lezen? Klik hier!

Even voorstellen...
Anne-Oeds Hoi,

Ik ben Anne-Oeds en ik ben RH Manager bij Radio Habbo.nl!

Bekijk mijn profiel

Binnenkort zal je meer van mij zien op Radio Habbo.nl!

Tot snel!
Anne-Oeds
Poll: RadioHabbo.nl Doet het weer!
Super ik ga weer iedere dag luisteren! (Stem!)
206 (44.49%)

Yaay! (Stem!)
127 (27.43%)

Deed die het niet dan? (Stem!)
130 (28.08%)
Oeps! Er is geen Live DJ aanwezig!
Oeps! Er is geen Live DJ aanwezig! Maar niet getreurd, je luistert nu naar Non-Stop Muziek op Radio Habbo.nl. Daardoor kan je alleen geen Shouts of Requests insturen, maar je kan natuurlijk wel:

- Stemmen op jouw favoriete DJ;
- Stemmen op de poll van de week.
- De Radio Habbo.nl Groep bezoeken;

Maar niets is leuker dan een echte Live DJ! Kijk daarom bij het programma waarneer de volgende DJ online komt om voor jullie te draaien!