Terug naar het overzicht »

Vrienden

In Habbo kun je chatten met iedereen die je tegen komt. Maar stel: je komt iemand tegen, raakt aan de praat, en jullie mogen elkaar wel. Jullie praten gezellig een uur vol op een bank in de ontvangstruimte. De volgende dag, als je online komt, kun je hem nergens meer vinden. Hij zit niet op het bankje.

Hiervoor heeft Habbo iets bedacht: een vriendenlijst.

Via je vriendenlijst (ook wel afgekort tot VL) kun je een chatten met je vrienden via de messenger () en je vrienden volgen ().

Messenger
De messenger is een simpele chat, waarmee je vanuit het hele hotel, al je vrienden kunt bereiken. De messenger kun je openen door op de knop te drukken.

Vrienden volgen
In Habbo kun je al je vrienden volgen, mits zij hun volg functie aan hebben staan. Dit kan door in je vriendenlijst op de knop te drukken.

Vrienden toevoegen
Je kunt vrienden toevoegen door een andere Habbo aan te klikken en te drukken op . Wanneer de andere Habbo jouw vriendenverzoek accepteert verschijnt hij in jouw vriendenlijst.

Vriendenverzoeken accepteren
Als iemand jou een vriendenverzoek heeft gestuurd, kun je in je console openen, en vervolgens gaan naar . Op deze pagina kun je Habbo's hun vriendenverzoeken accepteren of weigeren door op of te drukken.